DRI Sleeper Eclipse hälyttää langattomasti

Asiakkaamme ovat pitäneet paljon uusimmasta yökasteluhälyttimestämme, langattomasta DRI Sleeper Eclipsestä. Monet ovat kokeneet hälyttimen käytön miellyttävämmäksi verrattuna vuodehälyttimeen tai johdolliseen minihälyttimeen. Lakanapyykkiä syntyy vähemmän ja yöpöydälle sijoitettava hälytin koetaan mukavammaksi kuin yöpukuun kiinnitettävä.

DRI Sleeper Eclipse koostuu hälyttimestä ja erillisestä kosteustunnistimesta. Hälytin toimii siten, että laitteen hälytinosa asetetaan yöpöydälle ja langaton kosteustunnistin itsekiinnittyvän pikkuhousunsuojan sisään, jonka avulla se kiinnitetään lapsen alushousuihin. Kun kosteustunnistin kastuu, laite hälyttää.

DRI Sleeper Eclipse

Myyntipakkaukseen kuuluu hälytin ja kosteustunnistin. Näiden lisäksi hälytinhoitoon tarvitaan itsekiinnittyviä pikkuhousunsuojia (saa kaiksta paivittäistavarakaupoista), joiden avulla kosteustunnistin kiinnitetään lapsen alushousuihin. Hälyttimellä on 1 vuoden ja kosteustunnistimella 3 kuukauden takuu ostopäivästä.

DRI Sleeper Eclipse -hälytintä voi myös vuokrata.

Yökasteluhälytin DRI Sleeper Eclipse

Katso valmistajan video hälyttimen käytöstä.

DRI Sleeper Eclipse -hälytin on direktiivin 93/42 CEE mukainen.