Uutta yökastelun hoitoon

23.6.2021

Langaton Pjama-yökasteluhälytin yhdistettynä Pjama-shortseihin

Asiakkaamme ovat pitäneet paljon langattomasta yökasteluhälyttimestä, DRI Sleeper Eclipse:stä. Monet ovat kokeneet langattoman hälyttimen käytön miellyttävämmäksi verrattuna johdolliseen hälyttimeen.

Nyt olemme lisänneet valikoimaamme uuden langattoman Pjama-yökasteluhälyttimen, jota käytetään yhdessä  Pjama-shortsien kanssa. Valikoimassamme on saatavilla Pjama-yökasteluhälytinsettiä, joka sisältää hälyttimen, kaksi paria shortseja sekä säilytyspussin. Näin langattoman hälyttimen käyttömukavuuden lisäksi yökastelushortsit pitävät sängyn kuivana. Langattomassa Pjama-yökasteluhälyttimessä on useita eri soittoäänivaihtoehtoja sekä värinähälytys ilman soittoääntä. Pjama-hälyttimien lisäksi sensorin voi yhdistää Pjama-App:iin, jolloin myös vanhemmat saavat hälytyksen shortsien kastuessa.

Pjama-yökasteluhälytinsetti

Pjama-shortseissa on sisäänommellut sensorilangat haaraosassa. Virtsan osuessa sensorilankoihin, hälytys tapahtuu varsin nopeasti. Sensori kiinnitetään neppareilla housujen etuosaan. Valikoimassamme on erikseen myytäviä Pjama-hälyttimeen yhdistettäviä shortseja viittä eri kokoa. Näin kesällä Pjama-shortsien kuivaaminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa kuin talvella, joten yökasteluhälytinhoito onnistuu yhdelläkin parilla Pjama-shortseja etenkin, jos lapsi yleensä kastelee vain kerran yössä.

Pjama-yökasteluhälytin

Pjama-yökastelushortsit